#

HABERLER

HABERLER

Arab Health Fuarı’nın Yeni Tarihleri: 21 – 24 Haziran 2021

Covid – 19 pandemisi ile ilgili oluşan küresel koşullar nedeniyle katılımcılardan ve sektör temsilcilerinden gelen geri bildirimlerin sonucunda Arab Health fuarının 21 – 24 Haziran 2021 tarihine ertelenmiş olduğunu bildirmek isteriz.

2022'den itibaren geleneksel Ocak / Şubat zaman çizelgesine geri dönecek olan Arab Health, her zaman olduğu gibi, Birleşik Arap Emirlikleri, Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde en güvenli sağlık koşulları çerçevesinde düzenlenecektir.

Arab Health, 2021 yılında Informa’nın AllSecure sağlık ve güvenlik standardına uygun olarak organize edilecektir. Dünyanın önde gelen etkinlik organizatörü Informa’nın etkinliklerinde en yüksek düzeyde hijyen ve güvenliği sağlamak için geliştirdiği, herkese güvenli ve kontrollü bir ortamda katılım gösterdiklerine dair güvence sağlayan AllSecure belgesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://www.arabhealthonline.com/content/dam/Informa/arabhealthonline/en/downloads/AH_Exhibitor_Brochure-V7.pdf

Covid – 19 ‘a karşı mücadele sürecinde, sağlık endüstrisindeki mevcut faaliyetlerin yoğunluğu göz önüne bulundurularak tüm endüstri temsilcileri ile ortaklaşa verilen bu karar, Arab Health’i önümüzdeki yıl da aynı kalitede deneyimlemek ve olumlu katılımı sağlamak adına alınmıştır.

BAE Sağlık Bakanlığı ve Dubai Sağlık Otoritesi dâhil olmak üzere tüm ilgili makamlarla doğrudan iletişim kurmaya ve sizi yeni gelişmelerden haberdar etmeye devam edeceğiz. Haziran 2021’de küresel sağlık sektörünün en büyük buluşması Arab Health'de görüşmek dileğiyle...